Simona Sensual, FĂRĂ SUTIEN la TV! I s-au văzut sânii prin tricou şi e SINGURĂ din nou

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/02/2017, 00:57
Simona Sensual, FĂRĂ SUTIEN la TV! I s-au văzut sânii prin tricou şi e SINGURĂ din nou GALERIE FOTO

A dispărut din lumina reflectoarelor, iar viaţă ei nu a fost deloc roz. Problemele de sănătate i-au pus capac Simonei Sensual! A fost la un pas de moarte, iar acum a început un alt stil de viaţă!

Simona Sensual a dezvăluit în cadrul unui interviu că s-a îngrăşat vreo trei kilograme, dar că urmează un regim de alimentaţie sănătos. Vedeta a mai spus că are probleme cu sănătatea din cauza faptului că suferă de tahicadie.

Simona Sensual a pozat fără sutien! Imagini incendiare

„M-am îngrăşat vreo 3 kilograme. (…) E stil de viaţă raw vegan. (…) Momentan am ieşit dintr-o relaţie – de câteva luni de zile – iar acum sunt în pauză. (…) Ah, da, probleme de sănătate am avut. Eu din copilărie am practicat sportul – sport de performanţă – şi asta implică şi nişte dezavantaje, pe lângă multele avantaje pe care le ai că pactici un sport. (…) Uite că eu am avut probleme cu inima. Mai exact, o mică tahicardie, pulsul foarte crescut. Bine, eu şi combinam sportul cu sauna, cu dieta… cu cafeaua. M-a cam… Nu există o criză propriu-zisă. (…)”, a declarat Simona Sensual în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×