Şoc pentru o cunoscută asistentă TV: 3 ani de ÎNCHISOARE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/07/2015, 07:00
Şoc pentru o cunoscută asistentă TV: 3 ani de ÎNCHISOARE! GALERIE FOTO

Singura, somera si fara vreun viitor cert, Loredana Chivu a primit o noua lovitura. De aceasta data, de natura penala, fosta asistenta TV riscand trei ani de inchisoare, totul dupa ce a fost prinsa conducand in timp ce avea permisul suspendat.

Fosta colega a lui Dan Capatos ar putea ingrosa randul celebritatilor din Romania cu sejur la „mititica”, blonda avand mari probleme cu legea.

DOLIU MARE ÎN ROM NIA! Celebrul cîntăreţ de la noi a murit la doar 36 de ani!

Totul s-a intamplat in noaptea de joi spre vineri, in dreptul orasului Chitila. Aflata in drum spre Lunguletu natal, Loredana a fost oprita de un echipaj de politie si luata la intrebari.

Facebook, SCHIMBARE RADICALĂ! Veste ŞOC pentru toţi utilizatorii

Rugata sa prezinte permisul de conducere, fosta asistenta TV a dat din cap. Motivul?! Nu avea asa ceva, carnetul fiindu-i suspendat in urma cu cateva saptamani.

Veste ŞOC pentru FUMĂTORI! SE SCUMPESC ţigările! DIN NOU! Vezi cu cît!

In zadar a incercat Loredana sa isi puna calitatile de „felina” in valoare. Oamenii legii au fost de nelclintit. „S-a rugat de ei, a incercat una, a incercat alta… dar nu i-a mers. Politistii i-au facut dosar penal si se prea poate sa ajunga la inchisoare”, au declarat pentru CANCAN.RO persoane din anturajul Loredanei Chivu.

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi se vede…

In cele din urma, fosta asistenta „pacatoasa” avea sa se conformeze si sa accepte consecintele. Urmari care ar putea fi foarte grave, daca tinem cont de cele stipulate in Codul Penal.

3 ani de inchisoare!

Intr-adevar, situatia nu este una tocmai roz pentru Loredana Chivu, blondei facandu-i-se dosar penal si riscand o pedeapsa curprinsa intre sase luni si trei ani de inchisoare.

„Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al carei permis i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule in Romania se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda” stipuleaza articolul 335 lit b) din Noul Cod Penal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×