Soţul Andei Adam, încă surprins de rolul de tătic: „Copiii ajung şi ei să aibă copiii lor”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/12/2015, 20:40
Soţul Andei Adam, încă surprins de rolul de tătic: „Copiii ajung şi ei să aibă copiii lor” GALERIE FOTO

Are tata o fetiţă frumuşică foc! Sorin Andrei, soţul Andei Adam, a fost surprins într-o ipostază emoţionantă cu micuţa Evelin. Este prima fotografie făcută publică de soţul cântăreţei, în timp ce-şi ţine odrasla la piept.

În şort şi la bustul gol, Sorin Andrei îşi ţine fiica, aflată în scutec, la piept. Încă neobişnuit cu rolul de tătic, soţul Andei Adam recunoaşte să o priveşte pe Evelin ca pe o…jucărie.

„Trece timpul şi toate la timpul lor. Copiii ajung şi ei să aibă copiii lor”, este mesajul publicat de soţul Andei Adam în explicaţia imaginii emoţionante.

Petrec Crăciunul în familie

Acesta va fi primul Crăciun, din ultimii zece ani, pe care Anda îl va petrece alături de mama ei, dar şi în postura de mămică. „Anul acesta vom sta acasă de Crăciun, în familie, cu Evelin şi cu mama mea, care vine din America să fim în formulă completă de sărbători. Nu am mai sărbătorit cu ea Crăciunul sau Revelionul de cel putin 10 ani, aşa că va fi ceva cu totul special anul acesta. Consider că sărbătorile de iarnă ar trebui să ne înveţe să fim mai buni, să iubim mai mult, Crăciunul înseamnă familie, armonie, linişte sufletească şi pace interioară. Pentru noi, Crăciunul de anul acesta este şi cel mai fericit, pentru că am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou: pe micuţa Evelin. Este tot ce ne-am dorit şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru acest dar minunat”, a declarat Anda Adam.

Artista va reveni pe scena de Revelion, urmând să susţină mai multe concerte, primele după ce a devenit mamă.
Anda Adam a devenit mămică pe data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, iar fetiţa ei a avut 3 kilograme la naştere. Artista şi tatăl copilului ei, Sorin Andrei, s-au căsătorit în vara acestui an, după câteva luni de relaţie.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×