STEAUA. Alibec, atacat de o vedetă Playboy! Cum a reacţionat patronul

Andrei Trifan    Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
27/01/2017, 13:45
STEAUA. Alibec, atacat de o vedetă Playboy! Cum a reacţionat patronul GALERIE FOTO

UPDATE. STEAUA. Gigi Becali a comentat gestul lui Alibec, care, joi seara, a intrat în direct la TV din cantonament pentru a-i da o replică unei vedete Playboy.

„Nu mă deranjează. El poate să dea telefon la toate televiziunile. E băiat drăguţ, are şi bani mulţi şi poate să fie căutat de toate femeile. Poate să facă ce vrea. Alibec are prietenă. Nu a intervenit ca să se justifice în faţa mea, ci să nu o supere pe prietena lui. A vrut să o liniştească pe pRietena lui. Poate să le ia la rînd pe toate capatosele”, a spus Becali.

———————————————————

STEAUA. Denis Alibec abia ce a semnat cu Steaua şi deja este implicat într-un scandal. Nu pe terenul de  fotbal, ci în viaţa privată. Mariana Roşca, o cunoscută vedetă Playboy, a dezvăluit cum a încercat Alibec să o cucerească.

Sînt tone de fotbalişti pe net. El crede că dacă joacă la colţul gardului în nu-ştiu-ce liga e fotbalist.

M-a contactat ăsta, Alibec, de a căutat-o şi pe Vancea. De unde să ştiu eu cine e el? M-a abordat, arăta ok, dar nu ştiam cine e. M-am uitat la două-trei poze a fost drăguţ la început. Arată bine l-am întrebat la ce echipa e. Mi-a zis că joacă la Steaua, că nu e de la colţul gardului. Mi-a scris acum două trei săptămâni.

A vorbit foarte urât cu prietena mea. Mi-a vorbit şi mie urât, dar n-a exagerat. La început că vrea să-mi facă un cadou să mergem într-o vacanţă. La un moment dat mi-a făcut o aluzie intimă. Am primit poze de la fotbalişti din toate unghiurile„, a spus Mariana Roşca.

CLIIMA20140114_0233_1

STEAUA. Denis Alibec nu a suportat acuzele care i s-au adus şi, deşi se află în cantonament cu Steaua în Antalya, a dorit să îşi spună punctul de vedere, în direct, la TV.

Sînt numai minciuni. Să arate conversaţiile. Nici măcar nu cred că are Facebook-ul meu. Ea nu avea ce să facă acasă şi a venit să facă un pic spectacol. Nu e treaba nimănui despre cum agăţ eu femei. Nu e treaba dumnevoastră ce am vorbit eu cu Roxana Vancea„, a spus Alibec la Antena Stars.

Alibec riscă să fie amendat pentru că politica Stelei nu permite fotbaliştilor să vorbească în mass-media despre astfel de subiecte, fără acordul clubului şi la ore tîrzii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×