dulci nebuniidulcinebunii.ro

Dezmăţ total la o televiziune! ŞTIRISTA, dată afară pentru că a pozat GOALĂ în Playboy! Înlocuitoarea, topless pe post! "Cum să intri aşa în direct?!" Foto şoc

imagini sexi, poze sexi, stirista goala, scandal post tv, stiriste dezbracate

Două ştiriste au declanşat un imens scandal la o televizine din cauza apariţiilor lor nud. Una a pozat goală în Playboy, cealaltă a intrat topless în direct, pe post. Imaginile cu ele sunt explozive.

O televiziune din Albania a fost lovită de un imens scandal după ce ştirista principală a postului, Enki Bracaj, a ales să pozeze goală în revista Playboy. Şefii postului, care au încurajat-o să apară cât mai sexi în timpul ştirilor, nu au acceptat decizia ei şi au concediat-o pe loc.

Înlocuitoarea ei este o altă bombă sexi, pe numele ei Greta Hoxha. Aceasta a fost sfătuită de şefii postului TV să continue politica dezmăţului lansată de cea pe care a înlocuit-o. Greta a acceptat şi a apărut pe post topless! 

Evident, telespectatorii au văzut tot, în direct, iar reacţille unora dintre ei au fost extrem de negative: "Cum poţi să apari aşa în direct?!", i-a reproşat o doamnă trecută de prima tinereţe. Cu toate acestea, postul continuă să o susţină pe Greta şi apariţiile ei sunt pe zi ce trece mai hot. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS.