dulci nebuniidulcinebunii.ro

"Strâmba" lui Dodel s-a... "îndreptat"! Cum arată acum fosta iubită a stelistului Cristi Tănase

diana gurasoaie, stramba lui dodel

Presa a denumit-o „Strâmba lui Dodel”, dar tânăra le-a demonstrat tuturor că nu este aşa! Diana Guresoaie se numără printre tinerele care au ştiut să profite la maximum de viaţa de...

Presa a denumit-o „Strâmba lui Dodel”, dar tânăra le-a demonstrat tuturor că nu este aşa! Diana Guresoaie se numără printre tinerele care au ştiut să profite la maximum de viaţa de Capitală.

Bruneta s-a transformat radical într-un timp record în una dintre cele mai bine îmbrăcate fete din showbiz, având un dressing doar cu ţinute de firmă.

Strâmba lui Dodel, ce schimbare. Cum arată acum

Diana Guresoaie a venit în Bucureşti în urmă cu câţiva ani pe când era iubita fotbalistului Cristi Dodel Tănase. La momentul respectiv, fata, deşi nu se număra printre cele mai rele apariţii, şi-a "câştigat" imediat numele de "strâmba lui Dodel", din cauza atitudinii sale şi modului în care se prezenta în public. Acum, Tănase a revenit la Steaua, dar Diana s-a transformat într-o adevărată bombă sexy care însă l-a dat deja uitării pe fotbalist. Mai mult, tânăra a terminat şi Facultatea de Drept!