Galerie FOTO. Ce-a crescut! Micuţa Cleopatra Stratan, în fustă extrem de scurtă şi pe tocuri! E de NERECUNOSCUT!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/11/2015, 19:45
Galerie FOTO. Ce-a crescut! Micuţa Cleopatra Stratan, în fustă extrem de scurtă şi pe tocuri! E de NERECUNOSCUT! GALERIE FOTO

La doar trei anisori, Cleopatra scotea hituri pe banda rulanta, avea sute de mii de fani si castiga milioane de euro.

Click sus pe galeria foto PENTRU A VEDEA IMAGINI ACTUALE CU CLEOPATRA STRATAN!!! S-A FACUT MARE SI E DE NERECUNOSCUT!

Acum, micuta s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Are 13 ani, se ocupa de scoala si canta pe marile scene ale lumii.

CE TRAGEDIE IN ACEASTA DIMINEATA!!! DOLIU PENTRU VEDETA PRO TV, ANDREEA ESCA!!! E DISTRUSA DE DURERE!!!

In 2006 facea furori cu piesa “Ghita”, pe care o transforma intr-un hit national. Pe atunci Cleopatra Stratan avea doar trei ani, era iubita de milioane de romani, avea o multime de concerte, era imaginea mai multor firme si scotea o papusa pe care o vindea in zeci de mii de exemplare, reusind imposibilul: sa castige in doar doi ani peste un million de euro.

FOTO / ANAMARIA PRODAN, MEGA LOVITURA DATA IN STATELE UNITE!!! 3.000 OAMENI AU OVATIONAT-O LA LAS VEGAS AZI NOAPTE!!!

Astazi, Cleopatra s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, are 13 ani, este frumoasa foc si nu a mai scos de cativa ani un hit.

ANUNT FABULOS!!! CEL MAI INDRAGIT CANAL TV REVINE DE AZI LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!!

Ca orice parinte care isi indurma copilul in viata, tatal micutei, Pavel Stratan a lasat-o sa iasa din lumina reflectoarelor si sa se concentreze pe scoala, iar asta i-a stirbit mult din notorietate si popularitate. Chiar daca a disparut din lumina reflectoarelor din Romania, putini sunt cei care stiu ca pustoaica nu a lasat balta muzica.

UN AN DE LA TRAGEDIA DIN APUSENI!!! DEZVĂLUIRE TRAGICĂ!!! LEGĂTURA TERIBILĂ DINTRE UN FOTBALIST AL STELEI ŞI RĂPOSATA AURA ION!!!

Vrea sa revina pe scena din Romania!

Ea inregistreaza piese, merge la ore de canto si sustine concerte in diferite orase mari ale lumii: „Cleo nu are cum sa renunte la muzica pentru ca asta este viata ei, pasiunea ei, ceea ce stie sa faca cel mai bine. Am retras-o din muzica in toti acesti ani pentru ca am vrut sa creasca precum un copil normal, sa se ocupe de scoala. Fiica mea este un copil eminent. Are concerte, insa nu in tara. A cantat in America, in Europa, pe scene mari.

ULUITOR!!! DE NEIMAGINAT!!! SCRISOAREA UNEI PROSTITUATE PENTRU SOTIA UNUI CLIENT!!! RAMAI INTERZIS!!!

Este suficient momentan, nu vreau sa o epuizez si nu vreau nici sa ignore scoala. Sunt sigur ca nu peste mult timp va recuperi si publicul din Romania, care a adorat-o candva. Cleo este o fata isteata, descurcareata, foarte inteligenta si amuzanta. Sunt mandru ca este fiica mea”, a declarat Pavel Stratan.

ANUNT FABULOS!!! HBO REVINE LA RCS RDS!!! SI VA FI GRATIS!!! MILIOANE DE ROMANI IL VOR PUTEA VEDEA!!!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×