Cum a devenit o studentă de NOTA 10, cu un job bine plătit, vedetă în filme pentru ADULŢI! „A fost VISUL meu să O FAC, de cînd eram adolescentă!” Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/02/2016, 00:00
Cum a devenit o studentă de NOTA 10, cu un job bine plătit, vedetă în filme pentru ADULŢI! „A fost VISUL meu să O FAC, de cînd eram adolescentă!” Galerie FOTO GALERIE FOTO

Este absolventa unei facultăţi de prestigiu în comunicare şi deţinătoarea unui MBA în marketing digital. Cu toate acestea, marea ei dorinţă era să devină actriţă de filme pentru adulţi.                  

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Alix Lynx, în vârstă de 26 de ani, este acum una dintre cele mai apreciate actriţe din industria filmelor pentru adulţi, scrie antena3.ro.

Tânăra a intrat în industria filmelor pentru adulţi după ce a lucrat la un videochat, unde câştiga 400 de dolari pe oră. Alix a fost remarcată de o agenţie de filme pentru adulţi, reuşind să obţină astfel roluri în astfel de pelicule.

„Am vrut să fac filme pentru adulţi de când eram adolescentă. Unii dintre prietenii mei ştiau asta. Când am găsit un teanc de reviste Playboy, la un prieten, în adolescenţă, am zis: “Dumnezeule, aceste fete sunt frumoase. Vreau să fiu ca ele şi să fac astfel de filme”, a declarat ea pentru Cosmopolitan, continuând: „Acum am cariera la care am visat mereu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×