Nicoleta Luciu, GOALĂ DIN NOU ÎN PLAYBOY!? Despre ce sumă e vorba! Cele mai hot imagini cu Nicoleta! Galerie foto cu VEDETA TV!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/11/2015, 11:50
Nicoleta Luciu, GOALĂ DIN NOU ÎN PLAYBOY!? Despre ce sumă e vorba! Cele mai hot imagini cu Nicoleta! Galerie foto cu VEDETA TV! GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu a pozat de sase ori in Playboy, insa n-ar refuza sa mai apara goala, insa doar cu o conditie: suma sa o satisfaca pe deplin. Vedeta TV s-ar dezbraca pentru zeci de mii de euro. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI)

Nicoleta Luciu este considerata mama eroina, caci a adus pe lume patru copii. Bruneta si-a revenit spectacuilos dupa fiecare nastere si a pozat sexy de fiecare data. Un lucru le lipseste cititoritorilor de reviste pentru barbati: sa o vada pe Luciu goala, mai ales acum, dupa doua nasteri.

De cand a devenit mama, Nicoleta a realizat diferite pictoriale, insa niciunul pentru o revista pentru barbati, in care sa apara in toata splendoarea. Cancan.ro a aflat ca vedeta tv nu ar refuza sa pozeze in costumul Evei, insa suma pentru care ar renunta la haine este de 50.000 de euro, bani pe care i-ar cheltui, cel mai probabil, cu cei patru copii.

Nicoleta Luciu nu duce grija banilor, caci este casatorita cu un milionar roman. Afaceristul Zsolt Csergo are o familie cu frumoasa bruneta, iar impreuna sunt parintii tripletilor Kim, Kevin şi Karoly, dar al lui Zsolt Jr, primul lor copil.

Nicoleta Luciu a devenit celebra dupa ce a castigat Miss Romania 1999. Atunci, vedeta TV a primit propunerea de a poza in Playboy, iar pentru primul pictorial ar fi incasat 11.000 de euro. Bani grei pentru acea vreme. Ce-i drept, si incasarile au fost pe masura, caci s-au vandut zeci de mii de exemplare ale revistei pentru barbati.

Nicoleta Luciu este o actriţă, fotomodel, cântăreaţă si fosta co-prezentatoare la Vocea României. A făcut parte din formaţia muzicală Laguna. După câştigarea titlului de Miss România, în anul 1999, a apărut, de-a lungul timpului, în mai multe ipostaze

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×