Imagini şocante! Moartea care şochează o ţară întreaga! O tânără de 18 ani, manechin, găsită la etajul 6 al unui hotel!

Filon Stan   
în Femei frumoase
15/12/2017, 17:51
Imagini şocante! Moartea care şochează o ţară întreaga! O tânără de 18 ani, manechin, găsită la etajul 6 al unui hotel! GALERIE FOTO

O tânără de doar 18 ani a fost găsită moartă şi dezbrăcată într-un hotel de lux din Malaysia! Modelul ar fi mers la o petrecere dezmăţată la care au participat mai mulţi oameni bogaţi. Aici s-ar fi consumat droguri şi s-ar fi făcut schimb de parteneri sexuali.

Ivana Smit, care lucra de câţiva ani ca model, a fost găsită la nivelul 6 al hotelului, însă se pare că ar fi căzut de la etajul 20, din apartamentul unde locuieşte un cuplu de milionari, care se ocupă cu vânzarea de crypto monede.

Tânără model găsită moartă după ce a participat la o petrecere de swingeri

Tatăl fetei, Marcel Smit, nu îşi explică de ce fiica sa a fost găsită dezbrăcată! Nu crede ca a fost un simplu accident şi cere o anchetă amănunţită a autorităţilor, mai ales după ce martorii i-au spus că au fost auzite voci ridicate ale unor oameni care s-ar fi certat. Rudele fetei spun că poliţia vrea să muşamalizeze totul!

În aceste zile va fi demarată totuşi o cercetare cu privire la cauzele suspecte ale decesului, presiunea din media fiind una foarte ridicată, mai ales că Ivana era o adevărată vedetă locală.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×