“Tînără sexy, caut un bărbat care să mă lase gravidă!” Cum arată GOALĂ femeia care îşi caută fericirea pe net!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/02/2016, 00:01
“Tînără sexy, caut un bărbat care să mă lase gravidă!” Cum arată GOALĂ femeia care îşi caută fericirea pe net! GALERIE FOTO

O tanara din Rusia a postat pe un site de socializare un mesaj prin care anunta ca isi cauta un barbat cu care, chiar daca nu ajunge sa aiba o relatie stabila, sa poata face un copil. Blondina vrea sa scape astfel de insistentele mamei sale.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO                

Elena Komleva, din Celiabinsk, sudul Rusiei, a anuntat pe internet ca are nevoie de un barbat cu care sa rama gravida. Astfel, tanara ar urma sa ii indeplineasca mamei sale una dintre cele mai arzatoare dorinte.”Mama mea are nevoie de nepoti, pentru a le darui toate hainutele de copii pe care le-a colectionat de-a lungul timpului. Dar nimeni nu vrea sa se insoare cu mine. Asadar, daca sunteti tanar, puternic si sanatos, contactati-ma. Mama mea va selecta candidatii si va anunta castigatorul”, a scris tanara pe internet.

Cum era de asteptat, mai ales ca Elena este extrem de sexy, anuntul sau nu a ramas fara ecou. Fata a fost invadata cu mesaje de la barbati, unii aratandu-se contrariati de comportamentul mamei sale, altii fiind foarte dornici sa o ajute.“Hmmm, o femeie neajutorata, sunt aici sa o ajut!”, “Sunt tanar, sanatos si puternic si gata sa te ajut!”, “As fi dornic sa te ajut, insa mama ta e un cosmar!”, i-au scris tinerii ca raspuns la anuntul ei.

A fost indragostita

Tanara sustine ca nu are de ce sa se simta rusinata si ca are incredere in mama sa atunci cand ii va alege tatal copilului.“Nu am de ce sa ma rusinez. Am fost indragostita o singura data si am suferit! As fi fericita sa imi gasesc un sot, insa daca va fi doar tatal biologic al copilului meu este suficient! Mama se va ocupa de selectie”, a mai spus Elena.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×