A gafat sau a făcut-o intenţionat? Momentul când Delia Matache s-a aplecat şi … s-a văzut totul! Şi alte vedete au fost surprinse fără lenjerie! Galerie foto

Ionuţ Cataramă   
în Monden
30/12/2016, 09:57
A gafat sau a făcut-o intenţionat? Momentul când Delia Matache s-a aplecat şi … s-a văzut totul! Şi alte vedete au fost surprinse fără lenjerie! Galerie foto GALERIE FOTO

Delia Matache este în galeria celor mai apreciaţi artişti români ai momentului. Este talentată, frumoasă şi sexy. Totuşi, de multe ori neglijentă cînd vine vorba să-şi protejeze imaginea.

Ca drept dovadă, a comis o gafă de proporţii, chiar în timp ce era filmată. A încercat să îşi demonstreze abilităţile de gospodină, dar a uitat că rochia pe care o purta era mai degrabă adecvată pentru o seară în club. S-a aplecat prea mult şi a lăsat totul la vedere.

Internauţii au apreciat momentul, ba chiar s-a pornit o dezbatere după ce imaginile au devenit virale. Purta sau nu Delia lenjerie intimă?

Indiferent care e răspunsul, există şi o consolare pentru frumoasa blondă. Şi marile vedete din SUA au păţit-o. Iar la unele dintre ele se vede clar că nu aveau lenjerie intimă. De-a lungul anilor, Britney Spears, Mariah Carey, Paris Hilton, Victoria Beckham şi multe altele au fost surprinse în ipostaze nu tocmai măgulitoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×