dulci nebuniidulcinebunii.ro

A gafat sau a făcut-o intenţionat? Momentul când Delia Matache s-a aplecat şi ... s-a văzut totul! Şi alte vedete au fost surprinse fără lenjerie! Galerie foto

delia matache, imagini rusinoase cu delia, imagini bomba cu delia, delia fara lenjerie intima

Delia Matache este în galeria celor mai apreciaţi artişti români ai momentului. Este talentată, frumoasă şi sexy. Totuşi, de multe ori neglijentă cînd vine vorba să-şi protejeze imaginea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Ca drept dovadă, a comis o gafă de proporţii, chiar în timp ce era filmată. A încercat să îşi demonstreze abilităţile de gospodină, dar a uitat că rochia pe care o purta era mai degrabă adecvată pentru o seară în club. S-a aplecat prea mult şi a lăsat totul la vedere.

Internauţii au apreciat momentul, ba chiar s-a pornit o dezbatere după ce imaginile au devenit virale. Purta sau nu Delia lenjerie intimă?

Indiferent care e răspunsul, există şi o consolare pentru frumoasa blondă. Şi marile vedete din SUA au păţit-o. Iar la unele dintre ele se vede clar că nu aveau lenjerie intimă. De-a lungul anilor, Britney Spears, Mariah Carey, Paris Hilton, Victoria Beckham şi multe altele au fost surprinse în ipostaze nu tocmai măgulitoare.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663