VIDEO. A înfierbântat întreaga Italie! Soţia lui Totti, sărut pasional în direct cu fosta iubită a lui Borriello

Claudia Mîţoi    Tibi Demeter   
în Galerie foto
10/10/2017, 16:34
VIDEO. A înfierbântat întreaga Italie! Soţia lui Totti, sărut pasional în direct cu fosta iubită a lui Borriello GALERIE FOTO

Ilary Blasi, soţia lui Francesco Totti, s-a sărutat într-un show televizat cu Belen Rodriguez, fosta iubită a lui Marco Borriello, fotbalistul care a trecut pe la AC Milan. Cele două se aflau la emisiunea Grande Fratello VIP şi nu au ezitat să se sărute cu multă sinceritate, în faţa milioanelor de telespectatatori care urmăreau emisiunea în Italia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO + VIDEO MAI JOS

Grande Fratello VIP este emisiunea prezentată de Illary Blasi, fiind un reality show în care participanţi sunt lăsaţi într-o casă şi filmaţi pe toată durata zilei, publicul având oportuintatea de a vedea ceea ce se întâmplă. Cele două vedete nu s-au ferit şi au oferit momentul inedit chiar în platou, într-un moment plin de sinceritate şi afecţiune între cele două. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ilary Blasi, soţia lui Francesco Totti

Blasi şi Totti formează unul dintre cele mai de succesc cupluri din Italia. Cei doi s-au căsătorit în 2005, nunta celor doi fiind transmisă pentru strângerea de fonduri în scopuri caritabile. Fostul căpitan al AS Romei şi soţia lui au trei copii, Cristian de 12 ani şi Chanel, 10 ani şi Isabel, născută în urmă cu un an în urmă. Fotbalistul şi Illary au fost comparaţi de multe ori cu familia lui David Beckham.

Belen Rodriguez a fost iubita lui Marco Borriello, în perioada în care atacantul evolua pentru AC Milan în Serie A, după care a urmat o relaţie cu Fabrizio Corona, în timp ce ultima aventură, alături de dansatorul Stefano de Martino i-a adus un copil pentru care tatăl plăteşte o pensie alimentară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×