Transformare şocantă a Andreei Bălan! Fanii au rămas cu gura căscată când au văzut-o aşa! „Nu pot să cred! Chiar ţi-ai tăiat…”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 02:33
Transformare şocantă a Andreei Bălan! Fanii au rămas cu gura căscată când au văzut-o aşa! „Nu pot să cred! Chiar ţi-ai tăiat…” GALERIE FOTO

Andreea Bălan şi-a şocat fanii zilele trecute când a apărut cu un look nou. Transformarea a fost atât de puternică încât fanii au luat cu asalt conturile de socializare ale artistei pentru a afla dacă este un proces ireversibil… „Nu pot să cred! Chiar ţi-ai tăiat părul?!” a întrebat un internaut.

Cunoscută drept o artistă foarte creativă şi gata oricând să surprindă, Andreea a apărut cu un breton extrem de scurt. Deşi arăta foarte spectaculos, această „inovaţie” era doar o schimbare provizorie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

După ce a realizat şedinţa foto propusă, cântăreaţa a revenit la look-ul care a consacrat-o. Vezi fotografiile care au făcut senzaţie în galerie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×