Transformare stupefiantă a Monei Nicolici! Era una dintre cele mai de succes ştiriste din România. Cum a ajuns să arate acum, la 10 ani după ce a dispărut de la TV

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/08/2017, 16:32
Transformare stupefiantă a Monei Nicolici! Era una dintre cele mai de succes ştiriste din România. Cum a ajuns să arate acum, la 10 ani după ce a dispărut de la TV GALERIE FOTO

Mona Nicolici a fost una dintre cele mai profesioniste şi de succes prezentatoare de ştiri din România post-decembristă, dar să vezi ce s-a ales de ea la mai bine de un deceniu după ce a dispărut de pe „sticlă”!

După ce a candidat la Primăria Sectorului 1, în Bucureşti, fosta ştiristă a optat pentru o schimbare de carieră. La ora actuală, are un post de conducere în cadrul uneia dintre cele mai importante companii româneşti, unde are în grijă mai multe proiecte de responsabilitate socială.

Deşi va împlini curând 50 de ani, Mona Nicolici arată fenomenal, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus. A avut câteva probleme cu greutatea în trecut, însă a demonstrat o ambiţie de fier şi a slăbit peste 15 kilograme, transformarea fiind una de-a dreptul stupefiantă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×