Transformarea SPECTACULOASĂ a Ralucăi Pastramă! Cum arată SOŢIA lui Pepe după ce a slăbit! WOW! GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/11/2015, 10:55
Transformarea SPECTACULOASĂ a Ralucăi Pastramă! Cum arată SOŢIA lui Pepe după ce a slăbit! WOW! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Raluca Pastrama si-a revenit spectaculos si dupa cea de-a doua nastere. Orele petrecute in sala de sport si o alimentatie sanatoasa si-au spus cuvantul. In doar cateva luni, Raluca a reusit sa slabeasca enorm, iar abdomenul ei este mai plat ca niciodata.

„Mi-am permis să mă abţin de la multe lucruri. Fac foarte mult sport, altfel nu mi-aş reveni. Mănâc carne de curcan şi m-am abţinut de la dulciuri”, a declarat Raluca, sotia lui Pepe.

VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU RALUCA PASTRAMĂ DUPĂ CE A SLĂBIT ÎN GALERIA FOTO! ARATĂ DEMENŢIAL! CE TRUP ARE!

Cuplu fericit din 2011

Pepe si Raluca formeaza un cuplu din august 2011. Atunci, artistul tocmai incheiase socotelile cu Oana Zavoranu, iar despartirea a fost una cu scantei, terminata cu reclamatii la Politie si Parchet, precum si cu procese penale care sunt inca pe rol.

Desi scandalurile cu fosta nevasta erau la ordinea zilei, Pepe si-a vazut linistit de viata de cuplu, iar un an mai tarziu, el si Raluca au devenit parinti. Al doilea copil al familiei Pascu, tot o fetita, s-a nascut in aprilie 2015.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×