Triunghi amoros imposibil de imaginat! Cum a ajuns fosta sotie a patronului dinamovist Ionut Negoita sa imparta acelasi barbat cu Andreea Raicu!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
29/03/2014, 13:59
Triunghi amoros imposibil de imaginat! Cum a ajuns fosta sotie a patronului dinamovist Ionut Negoita sa imparta acelasi barbat cu Andreea Raicu! GALERIE FOTO

Fostul iubit al lui Carmen Negoita e un barbat galant, mai ales cu femeile frumoase. Intr-una din serile trecute, afaceristul Cristi Furdi s-a oferit sa-i fie partener la o petrecere Andreei Raicu. La final, el a condus-o acasa cu masina.

Fara doar si poate, Cristi Furdi, cel care timp de cateva luni i-a fost iubit lui Carmen Negoita, este un barbat care stie sa se poarte cu femeile. Probabil asta a contat mult atunci cand i-a facut avansuri fostei sotii a milionarului Ionut Negoita. Daca relatia lor s-a terminat, cu siguranta motivul nu a fost lipsa de galanterie, pentru ca nu e cazul.

Iar daca cineva mai are vreo indoiala asupra acestui aspect, Cristi Furdi a demonstrat inca o data ca este un barbat manierat, de data aceasta, insa, a facut-o in compania altei femei.

1

Este vorba despre Andreea Raicu. Furdi s-a oferit s-o insoteasca pe Andreea la o petrecere, iar vedeta tv nu a refuzat. Ca un gentleman, afaceristul a venit s-o ia de acasa cu masina, iar la terminarea petrecerii a condus-o inapoi. La plecare, nu au fost, insa, singuri, ci i-a insotit un amic comun.

2

In drum spre masina, Furdi a luat-o protector pe Andreea de talie. A fost un gest de cateva secunde, dar care poate spune multe.

Se cunosc de 16 ani

Odata ce au ajuns la autoturism, nici celalalt barbat nu s-a lasat mai prejos si i-a deschis Andreei portiera. Instalata confortabil pe scaunul din dreapta soferului, masina s-a pus in miscare cu destinatia casa Andreei. Aici, drumurile lor s-au separat, Furdi si amicul lui continuandu-si singuri traseul.

3

Faptul ca Andreea a aparut alaturi de Cristi Furdi la un eveniment monden nu este, insa, de mirare. Potrivit unor surse, cei doi sunt prieteni foarte vechi. Se stiu de aproape 16 ani, iar familiile lor sunt in relatii excelente. De altfel, mama Andreei, fosta stewardesa, a lucrat in aceeasi companie cu tatal lui Cristi Furdi, care a fost pilot.

4

Cum, insa, multe relatii frumoase s-au construit pe baza unei amicitii stranse, nu se stie ce le va rezerva viitorul celor doi, cu atat mai mult cu cat ambii sunt liberi de contract. Pana la urma, viata e plina de surprize…

5 6

Afaceristul si Carmen Negoita au fost impreuna sase luni

Dupa ce a divortat de Ionut Negoita, Carmen Negoita parea ca si-a gasit fericirea in bratele omului de afaceri Cristi Furdi. Din pacate, relatia lor nu a rezistat prea mult, cei doi formand un cuplu timp de numai sase luni.

7

Carmen si fostul ei sot au divortat in anul 2010, punand punct unei casnicii de 11 ani din care au rezultat un baiat si o fata: Hary si Ingrid.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×