dulci nebuniidulcinebunii.ro

Galerie FOTO! O vedetă, surprinsă FĂRĂ LENJERIE la TV! S-a văzut TOT!

Doi prezentatori puşi pe şotii au avut parte de o surpriză care i-a lăsat fără cuvinte în momentul în care au dezgolit fundul unei... VEDETE!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI INCENDIARE SURPRINSE IN DIRECT! FEMEIA, REACTIA ULUITOARE! A ARATAT TOT!!!

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

Cei doi prezentatori se aflau la un eveniment monden din Brazilia, unde erau invitate mai multe vedete. Printre participantele la sindrofie şi o brunetă focoasă, care, spre uimirea celor doi amfitrioni,le-a oferit un moment incredibil, în direct la TV!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care "Zana" le vrea DISPĂRUTE!

După ce au scos câteva cuvinte de la bomba sexy, aceasta a dat să plece, însă, pusă pe şotii, frumoasa şi-a ridicat fusta de sub care i s-a văzut fundul superb: bronzat, tonifiat şi perfect proporţionat.

Când au văzut dotările domnişoarei, prezentatorii au rămas uluiţi, după care au început să se amuze pe seama gestului domnişoarei.

FOTO 18+!!! PICTORIAL INCENDIAR!! FLAVIA A POZAT INTR-O REVISTA PENTRU ADULTI!!!

 

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695