dulci nebuniidulcinebunii.ro

Ultima virgină de pe Facebok! Cum arată la 26 de ani

Tanara din Zalau care si-a afisat certificatul de virginitate pe Facebook e tot...fecioara, si la un an de la isparava. Andrada Potoaca se distreaza intens, dar numai in compania prietenilor!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Acum un an, Andrada Potoaca, o tanara care la acea vreme avea 25 de ani, facea furori pe retelele de socializare, dupa ce a afisat un act emis de Institutul de Medicina Legala.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

La un moment dat, s-a pus si problema organizarii unei licitatii pentru vanzarea “fecioriei”, dar fata a declarat pentru “CANCAN.ro” ca vanzarea a fost de fapt o gluma a unui prieten si ca daca vreodata s-ar hotari sa ia bani pe prima ei noapte de dragoste, intrega operatiune va avea loc in strainatate, pe bani grei!

Singurul barbat din viata ei e..fratele!

Iata ca a trecut un an de atunci, si nimic nu pare neschimbat in viata Andradei Potoaca. Tanara, care acum are 26 de ani, are activitatile specifice varstei: isi vede mai departe de slujba de contabila, merge prin mall-uri si la petreceri, dar, surpriza! Nici un barbat nu o insoteste!

Singurul baiat care, de altfel, apare in fotografii cu ea este fratele ei Cosmin, dupa cum a explicat blonda pentru CANCAN.ro. Andrada nu a precizat daca “certificatul de virginitate” mai este valabil, dar evidentele publice arata ca situatia nu pare sa se fi schimbat!

“Da sunt virgina , am postat un certificat pe Facebook pentru a inchide gura rautaciosilor...nu era pentru o persoana anume. Am avut curajul sa fac acest pas” spunea atunci, Andrada.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo