Şoc pentru o celebră PREZENTATOARE a Antenei! A fost dată AFARĂ din CASĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/05/2015, 00:01
Şoc pentru o celebră PREZENTATOARE a Antenei! A fost dată AFARĂ din CASĂ GALERIE FOTO

Acum patru ani si jumatate, Alessandra Stoicescu a trait o umilinta de zile mari.Din categoria intamplarilor de care nu vrea sa-si aminteasca stirista face parte insa, cu siguranta, si necazul trait de Alessandra in 2010, cand – impreuna cu o amica – s-a trezit evacuata prin decizie judecatoreasca dintr-un apartament situat in buricul Capitalei!

Stoicescu

Mai exact, pe 1 noiembrie 2010, Judecatoria Sectorului 1 se pronunta in cazul in care Administratia Fondului Imobiliar era „reclamant”, iar Alessandra Stoicescu si prietena Adriana erau „parate”, astfel: „Solutia pe scurt: Admite actiunea.

GATA! ANUNŢ OFICIAL! CE LOVITURĂ! TOŢI ABONAŢII TREBUIE SĂ AFLE ASTA! RCS&RDS … 

Dispune rezilierea contractului de inchiriere nr. 24274/03.07.2001. Dispune evacuarea paratelor din spatiul inchiriat, respectiv apartamentul …, parter, B-dul. Maresal Averescu nr…, sector 1, Bucuresti.

VEZI AICI CUM A PRINS-O CU AMANTUL ŞI CE BĂTAIA I-A DAT ACESTUIA! DETALIILE SÎNT INCREDIBILE!

Obliga pe parata Adriana F. sa-i plateasca reclamantei suma de 8.416 lei reprezentand contravaloare chirie restanta pentru perioada 01.10.2008 – 31.01.2010 si majorari de intarziere aferente”.

evacuare

Chiar daca doar prietena Adriana a fost buna de plata, Alessandra Stoicescu a fost la randul ei evacuata din imobilul respectiv!

Sursă: www.wowbiz.ro

TERIBIL! SIMONA HALEP SE TEME PENTRU VIAŢA DIN CAUZA PSIHOPATULUI DANEZ! A LUAT DECIZIA! 

IULIA ALBU O DISTRUGE PE MIHAELA RĂDULESCU! ATAC DEVASTATOR! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×