Femeia îl bănuia pe Alex că are AMANTĂ! A lăsat camerele video să meargă! Când a văzut imaginile bombă, a avut şocul vieţii! Stai să vezi despre ce vedetă e vorba!

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
17/01/2018, 16:25
Femeia îl bănuia pe Alex că are AMANTĂ! A lăsat camerele video să meargă! Când a văzut imaginile bombă, a avut şocul vieţii! Stai să vezi despre ce vedetă e vorba! GALERIE FOTO

Probleme grave în paradis! Un DJ celebru a fost prins de iubita sa în timp ce se săruta cu o blondă! Imaginile au fost văzute de toată lumea, după ce femeia înşelată a postat filmuleţul pe Instagram.

Iubita lui Alex Pall a avut unele bănuieli, aşa că a montat mai multe camere de supraveghere. Nu a trecut mult timp şi camerele şi-au făcut treaba. L-au surprins pe DJ în compania unei tinere blonde, cu care se sărută pătimaş. Femeia a postat filmuleţul pe reţeaua de socializare cu mesajul: Eşti un gunoi! Reţeaua de socializare a şters însă postarea.

Un DJ celebru a fost prins in timp ce isi insela iubita! Filmul, pe net!

The Chainsmokers este un duo de DJ americani, Andrew „Drew” Taggart şi Alexander „Alex” Pall.[1] Duo-ul s-a făcut cunoscut pe plan internaţional în 2014 cu piesa „#Selfie”, piesă care s-a aflat în top 20 în multe ţări. La ceremonia din februarie 2017 a Premiilor Grammy, The Chainsmokers au luat acasă premiul pentru cea mai bună înregistrare dance cu piesa „Don’t Let Me Down”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×