dulci nebuniidulcinebunii.ro

Un şef TV i-a cerut unei reporteriţe să facă sex! Cum arată FEMEIA care i-a luat minţile, dar l-a dat în primire! Galerie FOTO

Producătorul unui post iranian, Hamid Reza Emadi, a fost prins cu pantalonii în vine. Aproape la propriu. Sheena Shirani, unul din reporterii Press Tv, a declarat că a fost hărţuită sexual de Emadi şi a făcut publice dovezi care susţin afirmaţiile sale. Se pare că mai mulţi şefi au încercat să facă sex cu ea şi cu alte colege de-ale sale.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU FRUMOASA REPORTERITA!

Înregistrări telefonice, mesaje şi imagini, toate publicate Facebook, desenează imaginea unei hărţuiri sexuale care a durat câţiva ani. Shirani este o mamă singură, în vârstă de 32 de ani, care a început să lucreze pentru Press Tv în anul 2007, potrivit mic.com.

Iran Wire a tradus câteva părţi din conversaţiile purtate de Shirani şi Emadi, înregistrări care au fost publicate pe pagina de Facebook Rooz Online:

Shirani: Sunt supărată pe tine.

Emadi: Ce am făcut? Nici măcar nu ţi-am pus mâna pe sâni. Sânii tăi mă înnebunesc, dar nu i-am atins.

Shirani: Când îţi spun să mă laşi în pace....

Emadi: Am făcut ceva? Am pus mâna pe tine?

Shirani: Nu trebuie neapărat să pui mâna pe mine

Emadi: Te-am atins?

Shirani; Nu vreau să mai vorbesc despre asta.

Emadi: Nu ţi-am făcut nimic, nu te-am atins. Poţi să-ţi cer un favor?

Shirani: Ce?

Emadi: Vrei s-o faci cu mine? Sunt disperat. Vreau să mă satisfaci.

Shirani: Ce treabă am eu cu asta?

Emadi: Mă doare. Simt că-mi explodează ouăle.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695