dulci nebuniidulcinebunii.ro

Va mai amintiti de Oana Racovita, eleva “violata” de la liceul Jean Monnet? S-a transformat într-o femeie foarte frumoasă

In urma cu trei ani toata opinia publica vuia cu patania prin care a trecut eleva Oana Racovita. Ea si-a acuzat profesorul de sport, Dan Octavian Visan, de viol. Acum anii au trecut, s-a stabilit ca nu a fost viol, iar tanara se pregateste de maritis.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

In urma cu cinci ani Oana si-a acuzat profesorul de viol, lucru ce ar fi avut loc intr-o vacanta cu clasa la munte. La vremea respectiva anchetatorii au stabilit ca nu a fost vorba de viol, iar in final judecatorii l-au condamnat pe profesor pentru ca a facut sex cu o minora. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Acum tanara se pare ca a lasat toate problemele in spate, s-a mutat in Belgia, a cunoscut un turc, cei doi traiesc o frumaosa poveste de dragoste, iar se pare ca acesta a cerut-o deja de sotie.
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775