Valentina Pelinel a dat lovitura! Borcea cheltuie cu ea peste 10.000 de euro lunar!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
04/10/2016, 00:00
Valentina Pelinel a dat lovitura! Borcea cheltuie cu ea peste 10.000 de euro lunar! GALERIE FOTO

La începutul lui iunie, Valentina Pelinel l-a născut pe Milan Cristian, cel de-al şaptelea moştenitor al lui Cristi Borcea. În acest context… familial, Cristi Borcea şi-a deschis larg sufletul şi portofelul şi amanta lui blondă nu a mai avut de ce să-şi facă griji că toate dorinţele ei nu vor fi îndeplinite.

De la bârfa unui adulter, Valentina Pelinel a ajuns protagonista unei poveşti amoroase încâlcite şi se pregăteşte să devină titulară în viaţa lui Borcea, imediat ce divorţul lui de Alina se va pronunţa. Până atunci, mai ales că a recunoscut public evidenta paternitate a copilului ei, se comportă ca o iubită oficială şi, potrivit apropiaţilor ei, se pregăteşte să se mute în vila lui Borcea din Pipera.

Mai mult, spun surse din preajma lui Pelinel, aceasta ar avea acces total la conturile fostului dinamovist întemniţat în ”Dosarul Transferurilor”. Acces pe care el i l-a dat, cu mână largă şi suflet deschis. Se pare că acesta sparge în jur de 10.000 de euro lunar cu amanta lui, uneori chiar 15.000, în condiţiile în care numai chiria apartamentului din zona de nord a Capitalei în care Valentina locuieşte momentan alături de Milan, fiul lor, şi cheltuielile de întreţinere pe care le implică se ridică la aproape 4.000 de euro. Apropiaţi ai blondei susţin că aceasta nu are restricţii la cheltuieli şi, de ceva vreme, se ocupă chiar şi de unele afaceri ale amantului ei.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×