Vedeta Antena 1 a ajuns de URGENŢĂ la spital! Verdictul TERIBIL al medicilor!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/07/2015, 15:21
Vedeta Antena 1 a ajuns de URGENŢĂ la spital! Verdictul TERIBIL al medicilor! GALERIE FOTO

Clipe dramatice pentru vedeta Antenei 1, prezentatoarea Observatorului! Stirista a ajuns de urgenta la spital, unde a aflat verdictul teribil al medicilor care o marcheaza pe viata!

O boala des intalnita in randul romanilor ii da batai de cap Andreei Berecleanu. Prezentatoarea Antenei 1 sufera de o hernie de disc agresiva, motiv pentru care medicii i-au impus o multime de interdictii.

ACUM!!! STIREA MOMENTULUI IN ROMANIA DESPRE CINE FACE ARMATA!!! E OFICIAL!!! „TINERII…”

In urma cu cativa ani, Andreea Berecleanu, in varsta de 40 de ani, a inceput sa aiba dureri mari de spate, dar si de picior, asa ca a mers de urgenta la spital, unde i s-a pus un diagnostic dur. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 sufera de multiple hernii de disc, inoperabile, din pacate.

TRAGEDIE de ULTIMA oră! Ne MOR marii artişti ai ţării! O MARE VOCE a României s-a stins din viaţă!

Pentru a nu ramane paralizata si a ameliora durerile, Andreea este nevoita sa faca zilnic tratamente, iar medicii i-au impus cateva interdictii: “Trebuie sa faca tratament cu elongatii, numai asa se pot diminua durerile. Tratamentul se face in fiecare zi si este de lunga durata, drept urmare este nevoie de timp. Andreea a avut foarte multe proiecte, dar in perioada urmatoare va incerca sa puna sanatatea pe primul plan”, a declarat un apropiat al stiristei, pentru CANCAN.ro.

IMAGINI BOMBA CU ELENA UDREA LA PLAJA!!! GALERIE FOTO INCENDIARA DE ULTIMA ORA!!!!

Risca sa ramana paralizata!

Constienta de gravitatea bolii sale, dar si de faptul ca poate ajunge sa mearga intr-un scaun cu rotile, Andreea Berecleanu respecta cu sfintenie sfaturile medicilor, fara a face rabat: „Nu are voie sa mai mearga pe tocuri. Ea mai poarta la evenimente astfel de incaltaminte, insa nu mai mult de o ora. Imediat ce pleaca de acolo, isi pune balerini in picioare. De asemenea, nu i se permite sa stea prea mult in picioare. Nu trebuie sa ridice greutati mai mari de un kilogram. Nici macar o sticla de doi litri de apa nu are voie sa tina mult timp in mana. De sport nici nu se poate pune vorba. Andreea are grija inclusiv sa nu faca miscari bruste, care ar agrava herniile de disc”, ne-a marturisit aceeasi sursa.

GALERIE FOTO Imagini BOMBĂ!!! Cu el SE IUBEŞTE Elena Udrea!!! Saruturi PASIONALE si MANGAIERI INTIME IN VAZUL LUMII!!! 

Nu mai poate face copii!

Are 40 de ani, iar analizele i-au aratat clar ca este o femeie fertila si ar mai putea avea oricand un copil. Starea precara de sanatate ii interzice insa cu desavarsire acest lucru: „Din pacate, tot din cauza acestei hernii de disc, ea nu va mai putea face copii. Nu ar putea sa duca o sarcina. Andreea si iubitul ei, medicul Constantin Stan, s-au obisnuit cu ideea asta, nu e o piedica in calea fericirii lor”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×