dulci nebuniidulcinebunii.ro

Vedeta TV a apărut într-un costum de baie prea mic şi prea mulat! Când s-a întors, s-a văzut TOT

Vara a luat sfârşit, însă toamna nu şi-a intrat deloc în drepturi. Iar ultimul weekend de plajă a adus câteva imagini de-a dreptul incendiare de la mare!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Protagonistă este Olivia Attwood, o faimoasă vedetă TV din Marea Britanie care a devenit cunoscută după ce a participat la reality show-ul "Love Island" - varianta englezească a "Insulei Iubirii" din România.

Superba blondină de 26 de ani a fost fotografiată de paparazzi zilele trecute pe o plajă din Portugalia, îmbrăcată într-un costum de baie care s-a demonstrat a fi prea mic, dar şi prea mulat, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus!

viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091