Imagini bombă! Monica Gabor face sex cu noul patron al lui AC Milan?!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/03/2015, 13:57
Imagini bombă! Monica Gabor face sex cu noul patron al lui AC Milan?! GALERIE FOTO

Lovitura incredibila data de omul de afaceri chinez Mr. Pink, fostul iubit al Monicai Gabor. Avocatul sau a anuntat ca Mr. Pink a achizitionat pachetul majoritar de actiuni de la AC Milan, cumparandu-l de la magnatul italian Silvio Berlusconi. “Felicitari lui Mr. Pink pentru ca a semnat contractul cu fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, prin care a devenit actionar majoritar la AC Milan”, au spus apropiatii iubitului Monicai Gabor!

Pink 2

In exclusivitate, WOWbiz.ro publica si doua fotografii realizate la semnarea actelor! Presa italiana scrisese zilele trecute ca Berlusconi a semnat un acord pentru vanzarea unui sfert din actiunile detinute, in schimbul a 250 de milioane de euro, catre un om de afaceri thailandez, Bee Taechabuol.

Daca Mr. Pink a devenit actionar majoritar, inseamna ca a cumparat minim 51% din actiunile clubului, adica a platit peste o jumatate de miliard de euro pentru a deveni patronul lui AC Milan! Mr. Pink si Monica Gabor sunt impreuna de trei ani de zile, dar exista zvonuri ca s-au despartit acum cateva luni, infirmate de fostul fotomodel.

Monica Gabor a fost protagonista unui video incendiar pe vremea în care era căsătorită cu Irinel Columbeanu. VEZI VIDEO AICI

Sursă: www.wowbiz.ro

 TRAGEDIE! Soţul unei celebre prezentatoare TV a intrat în moarte cerebrală

Scenariu de război al analiştilor americani: Trupele ruseşti ar putea ajunge la graniţa Romaniei

Locul din România care va fi centrul de pregătire pentru RĂZBOI 

SIMONA HALEP. E DEVASTATĂ! S-a SINUCIS la 29 de ani!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×