Veste infiorătoare data de medici pentru tatăl copilului Andreei Mantea! “Totul s-a terminat!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/11/2015, 13:53
Veste infiorătoare data de medici pentru tatăl copilului Andreei Mantea! “Totul s-a terminat!” GALERIE FOTO

Tatal copilului Andreei Mantea are probleme serioase si risca sa-si incheie cariera inainte de termen. Luptatorul K1 nu a reusit sa isi vindece bratul accidentat, iar CANCAN.ro are toate detaliile.

A devenit celebru dupa ce a luptat pentru inima Andreei Mantea la emisiunea “Burlacita”. El a fost si cel ales de focoasa bruneta, de altfel. Desi multi credeau ca totul este doar o regie, cei doi au format un cuplu timp de mai bine de cinci luni, iar din povestea lor de dragoste s-a nascut un baiat, David Andrei.

Pe cand era insarcinata in al treilea trimestru, Andreea Mantea a decis sa se desparta de iubitul ei, spunand, voalat, ca acesta ar fi lovit-o in repetate randuri.

De atunci, prezentatoarea TV si sportivul au intrerupt orice legatura, iar ea isi creste singura baietelul. In tot acest timp, barbatul nu si-a manifestat in nici un fel dorinta de a-si cunoaste primul copil si nici nu l-a recunoscut in acte.

Ar putea fi nevoit sa puna punct carierei!

Ultimele sapte luni au fost extrem de grele pentru luptator. El a suferit o complicatie la umar, dupa o accidentare suferita in anii ’90, atunci cand a practicat rugby de performanta. El a avut nevoie de o interventie chirurgicala si multa recuperare.
Cu toate acestea, umarul nu s-a vindecat, asa ca fostul iubit al Andreei Mantea nu a putut reveni in competitii. Pentru ca risca sa nu mai poata reveni in ring, el a cautat remedii si in strainatate. A gasit un program de recuperare mai complex, cu aparatura mai performanta, la o clinica privata din Franta.

A plecat la Paris imediat dupa atentate

De altfel, el a plecat catre Paris la numai doua zile de la atentatul soldat cu moartea a 190 de persoane. In ciuda atacului petrecut in capitala franceza, sportivul nu s-a lasat intimidat si nici nu s-a simtit in pericol, asa ca nu si-a anulat planurile.

Ramane de vazut daca medicii de acolo vor reusi sa ii salveze urmarul. Mai apoi, tatal copilului Andreei Mantea va incepe cu antrenamente usoare si, cu noroc, ar putea reveni in ring de abia in vara anului viitor.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×