Vestea pe care Lidia Buble a aşteptat-o un an. Răzvan Simion a divorţat la notar

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/05/2016, 12:05
Vestea pe care Lidia Buble a aşteptat-o un an. Răzvan Simion a divorţat la notar

Lipsa de timp şi, probabil, sepranţa că a putea reveni în sânul familiei pe care a construit-o alături de Diana, femeia de care s-a îndrăgostit la prima vedere acum 16 ani, l-au determinat pe Simion să tot amâne separarea oficială. Aceasta s-a produs însă, la începutul lunii.

Lidia Buble poate răsufla uşurată. După aproape un an de iubire adulterină, cântăreaţa se poate lăuda că îl are pe Răzvan Simion numai pentru ea căci, recent, acesta a redevenit un bărbat liber. Potrivit aproppiaţilor lui, matinalul de la Antena 1 a divorţat la notar de Diana, femeia cu care a fost căsătorit 13 ani şi cu care are doi copii. Aşa cum prevede legea, cererea a fost depusă în urmă cu mai bine de o lună şi mariajul s-a desfăcut la primul termen stabilit, semn că cei doi foşti soţi s-au înţeles asupra tuturor aspectelor privind partajul şi custodia minorilor.

Simion a ajuns însă la notar abia după ce a înlăturat orice posibilitate de a se întoarce acasă şi s-a convins că drumul său nu mai este comun cu cel al Dianei.

S-a convins că nu e cale de întoarcere

Aşa cum Libertatea a relatat, antenistul a petrecut atât ”Ziua Îndrăgostiţilor” cât şi ”Ziua Femeii” cu nevasta, două ocazii care le-au demonstrat, spun apropiaţii lor, că o împăcare ar fi sortită eşecului. Abia după aceste două momente, Simion a găsit timpul necesar pentru a pune pe hârtie, împreună cu Diana, tot ce le-a trebuit pentru încheierea socotelilor.

Şi astfel, Lidia Buble s-a transformat, în sfârşit, din amantă în iubită oficială şi, cine ştie, poate, în curând, logodnică.

A fost dragoste la prima vedere

Când s-au cunoscut, în 2000, la Reşiţa, Diana şi Răzvan aveau 22 de ani. Amândoi au povestit că totul a fost ca în poveşti, că s-au îndrăgostit din prima clipă. În 2003 erau deja căsătoriţi, s-au mutat în Bucureşti, iar un an mai târziu apărea Ianca, fetiţa lor, un copil dorit şi aşteptat. În tot acest timp, Diana s-a implicat activ în promovarea şi consolidarea succesului cuplului Răzvan şi Dani, stratgii care au dat roade. Câţiva ani mai târziu, Tudor le-a completat viaţa, dar, se pare, pentru Răzvan nu a fost suficient. Anul trecut, matinalul a părăsit căminul conjugal şi a început o viaţă nouă alături de Lidia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×