VIDEO / Primele IMAGINI cu FIUL lui Mircea Badea!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/05/2014, 16:08
VIDEO / Primele IMAGINI cu FIUL lui Mircea Badea!

Dupa ce medicii au fost nevoiti sa o mai tina pe Carmen Bruma in spital, din cauza unor complicatii, luni dimineata, Mircea Badea a mers sa isi ia baietelul acasa. Inarmat cu un cosulet de tip scoica, Mircea Badea s-a prezentat la maternitate, inca de la primele ore ale diminetii. Prezentatorul TV a fost insotit de un prieten si parea destul de emotionat pentru ca in sfarsit va reusi sa il duca pe “Vasilica 2014” acasa.

Carmen Bruma si Mircea Badea au devenit parinti joia trecuta, dupa ce prezentatoarea TV a nascut un baietel. Cei doi s-au aratat foarte emotionati de noul lor statut de parinti, iar proaspatul tatic a fost nedezlipit de partenera lui pe toata perioada cat a stat in spital.

Numele bebelusului a fost facut public

Odata cu iesirea din maternitate a bebelusului, mama sa a facut public si numele acestuia. „Pe certificatul constatator el se numeste Vlad Badea Bruma! In 15 zile, trebuie sa mergem sa ii facem certificatul de nastere, insa si acest nume poate suferi modificari!”, a dezvaluit prezentatoarea TV chiar pe scarile maternitatii.

„Vasilica 2014” se va numi in acte Vlad Badea Bruma, dupa cum se pare ca i-a ales numele chiar cea care i-a dat viata. Mircea Badea a declarat in nenumarate randuri ca el nu este destul de inspirat pentru a-i pune un nume fiului sau, asa ca sarcina ii va reveni partenerei sale.

Medicii i-au amanat externarea

Desi a nascut joi, Carmen Bruma a fost nevoita sa mai ramana internata deoarece bebelusul ei facut icter. Desi este o problema destul de intalnita la bebelusi, medicii au preferat sa il mai aiba o perioada sub supraveghere.

„Nu mi-am imaginat ca e asa de greu! Am emotii pentru acasa, nu pot suna la medici sa ma ajute cineva mereu! Acesta e un motiv pentru care am stat un pic mai mult, e adevarat ca Vasilica 2014 a facut si un usor icter, dar e un lucru absolut banal la bebelusi. Am vrut sa invat, sa ma dsecurc cu buricul, cu baia, cu alaptatul!”, a mai declarat Carmen, la iesirea din spital.

Bebelusul seamana cu tatal sau

Tanara mamaica sustine ca bebelusul seamana leit cu tatal sau, pe care, spunea ea, il va pune la schimbat scutece. „Nu ma descurc foarte bine dar progresez. Mircea o sa ma ajute si el, nu foarte mult dar macar un schimbat de pamperes. (…) Seamana foarte bine cu taica-su, toata lumea care l-a vazut a spus ca e Mircea tot, dar are grupa de sange de la mine!”, a mai declarat proaspata mamica.

Nu ar mai repeta experienta nasterii naturale

Desi a fost o gravida model si a dorit sa nasca natural, dupa 10 ore de travaliu, Carmen Bruma s-a razgandit. Prezentatoarea TV a spus ca nu ar mai repeta experienta, deoarece i s-a parut mai greu decat si-a inchipuit, insa la putin timp dupa nastere a inceput sa vada efectele benefice ale „intregului chin”. Carmen Bruma a nascut, saptamana trecuta, un bebelus de 3.4 kg si 52 de cm. Daca pana acum au cules numai laude si felicitari, greul abia acum incepe pentru cei doi parinti…

„Nu pot sa cred ca m-ai intrebat asta! Nu incape idee de al doilea! Mie mi-a luat ani de zile, multi, sa iau hotararea sa fac un Vasilica, al doilea, nici nu mai am timp, am 37 de ani! Cand sa-l fac, la pensie?”, a mai declarat Carmen Bruma.

Vezi AICI video cu proaspăta mămică

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×