VIDEO / Cele mai mari gafe din televiziune în România

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/05/2015, 00:01
VIDEO / Cele mai mari gafe din televiziune în România

Unii au ani grei de televiziune în spate, alţii sunt de-abia la începutul carierei pe micile ecrane. Cu toate acestea, şi unii şi alţii reuşesc câteodată să ofere publicului adevărate momente hazlii. Pe de altă parte, unora li s-a întâmplat, pur şi simplu, să fie subiectul unora dintre cele mai mari gafe din televiziune, iar asta o pot demonstra chiar clipurile video de mai jos. Haideţi să le vedem!

Cele mai mari gafe din televiziune!

1. Andreea Esca

Nu putem să nu începem cu cea care a definit în românia conceptul de ”prezentatoare de ştiri”. Vedeta emblemă a trustului PRO, Andreea Esca, a oferit la un moment dat un spectacol de zile mari, neştiind că este filmată. Aceasta era în studioul ştirilor şi se pregătea de emisie când a scăpat ”porumbelul”. Moment penibil pentru care a fost aspru judecată de toţi cei care au văzut momentul urcat, bineînţeles, pe Youtube.

2. Adrian Despot

Un alt moment penibil care a făcut vârvă în mediul online a fost înregistrarea unui interviu luat de o reporteriţă ameţită cântăreţului Adrian Despot. Aceasta l-a întrebat în mod repetat pe cântăreţ câte trupe vor urca pe scenă, deşi Adrian tocmai îi răspunsese la întrebare. Lucru care l-a enervat peste măsură peste cântăreţ şi l-a determinat să-i răspundă tăios reporteriţei vizibil ameţite de alcool.

3. Monica Gabor

Un alt moment penibil din televiziunea română a fost atunci când Monica Gabor, pe atunci soţia lui Irinel Columbeanu, a fost dată din emisiunea moderată de Oana Zăvoranu. Se pare că, Monica a emis pe atunci nişte pretenţii pe care Oana nu a fost de acord să i le îndeplinească. Totul s-a sfârşit cu un imens scandal, ameninţă de proces şi un război care a durat ceva vreme între cele două dive.

4. Andrei Gheorghe

Probabil cel mai negru coşmar al unui moderator este ca un invitat să păţească ceva în timpul emisiei tale. Ei bine, Andrei Gheorghe a experimentat această senzaţie când Emil Boc, pe atunci un simplu deputat PD, a căzut de pe scenă. Din păcate, până să se întrerupă emisiunea şi să bage publicitate, toţi cei care urmăreau acea emisiune au fost martorii acelor clipe de coşmar.

5. Marian Vanghelie

Pentru Marian Vanghelie o simplă declaraţie s-a dovedit a fi o adevărată capcană. După mai multe gafe gramatice pe care le-a făcut în diverse declaraţii televizate, Robert Turcescu s-a gândit să-l provoace pe politician să conjunge verbul ”a fi”. Ceea ce a ieşit vedeţi în video-ul de mai jos.

Sursă: www.okmagazine.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×