VIDEO / Daniela Crudu şi Andreea Tonciu, dans SENZUAL la TV

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/03/2015, 11:43
VIDEO / Daniela Crudu şi Andreea Tonciu, dans SENZUAL la TV

Daniela Crudu şi Andreea Tonciu şi-au pus ambiţia la înaintare şi le-au arătat telespectatorilor ce înseamnă, cu adevărat, un show incendiar.

Momentul „asistentelor păcătoase” a fost inspirat din tentativa Mihaelei Rădulescu de a presta un moment sexy, în făină, în urmă cu câteva zile, pe scena unui show de telente.

Mihaela Rădulescu se încăpăţânează să demonstreze în mod constant că, în ciuda vârstei de 45 de ani, poate fi la fel de viguroasă şi sexy ca o tânără aflată în floarea vârstei.

Astfel, „asistentele păcătoase” Tonciu şi Cruduţa, şi-au scos formele la înaintare şi făina din cămară şi au realizat unul din cele mai inedite şi totodată sexy momente de la Un show păcătos.

VEZI VIDEO

Fetele s-au dezbrăcat de haine şi de inhibiţii şi s-au tăvălit în făina, în cel mai senzual mod cu putinţă. În timp ce Andreea Tonciu a făcut atmosferă şi şi-a arătat talentele în twerk (n.r. stil de dans ce presupune doar mişcări din fund), Daniela Crudu a dat dovadă de multă flexibilitate şi a stârnit fantezii bărbaţilor cu şpagatul.

sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×