VIDEO. Împăcarea sfîrşitului de an! Raicu şi Tecău, din nou împreună

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/12/2015, 00:00
VIDEO. Împăcarea sfîrşitului de an! Raicu şi Tecău, din nou împreună GALERIE FOTO

„Nu am un iubit. Si sunt fericita”, asta spunea Andreea Raicu in urma cu aproape o saptamana. Dar noi stim ce-a facut sambata noaptea cu…Horia Tecau, fostul, si poate actualul partener de viata.
Andreea Raicu este o femeie dorita de multi barbati, insa bruneta, ajunsa la frumoasa varsta de 38 de ani, este inca burlacita. Cel putin asta spunea in urma cu o saptamana intr-o declaratie publica pe blogul ei. Dar ceva s-a intamplat intre timp! Mai exact, sambata seara.

Raicu s-a intalnit intr-un restaurant de fite din Bucuresti cu un fost iubit! Nu este Tudor Chirila, omul fiind la casa lui, cu nevasta si copil. Ci un mare sportiv al Romaniei caruia i-a intrat in cont recent aproape un sfert de milion de dolari. Ati ghicit, este vorba de Horia Tecau! Celebrul tenismen.

Raicu si Tecau s-au iubit nu demult, insa, din prea multa dragoste, sau din alte motive, s-au despartit. Lucrurile par insa sa se fi schimbat, si se aude ca Andreea Raicu ar cam vrea sa mai joace un meci, sau mai multe cu Tecau. Frumos este, bogat este, iar acum, ca i-au intrat in cont bani frumosi, tenismenul are si mai mult potential.

Limbajul trupului

Bruneta si tenismenul s-au intalnit sambata intr-un local din Floreasca. Au stat la aceeiasi masa, au ras, au glumit, iar Raicu i-a aruncat priviri cu subinteles celui cu care se iubise in urma cu mai bine de un an. Din gesturile pe care le-a avut, bruneta parea ca tatoneaza terenul, ca ar mai vrea sa se cuibareasca in bratele tenismenului care a castigat recent aproape 250.000 de dolari si a carui avere este estimata pe undeva la 3 milioane de euro. Cunoscatorii stiu limbajul corpului!

Nici Horia Tecau nu a fost „timid”, nu a dat semne ca nu ar fi interesat, insa parea ca oscileaza, ca se gandeste ce sa faca, fiind un pic mai retinut decat Andreea. La final, cei doi au iesit separat din local, probabil ca masura de precautie pentru a pastra aparentele pana cand vor decide ce sa faca.
Tecau a mers acasa, insa Andreea Raicu a continuat distractia. Mai mult „obligata” de prietenele ei. A mers cu fetele intr-un alt club, insa parea cazuta pe ganduri dupa intalnirea cu Horia Tecau. Spre dimineata, a ajuns acasa. Era bine dispusa.

VEZI AICI VIDEO

Are aproape 3 milioane de euro

Horia Tecau a reusit sa-si adjudece in urma cu cateva zile un premiu extrem de consistent, dupa ce l-a invins pe Florin Mergea, in finala probei de dublu de la Turneul Campionilor. El  si partenerul sau, Jean-Julien Rojer, au primit din partea organizatorilor un cec in valoare de 423 de mii de dolari. Suma va fi impartita pe jumatate de cei doi sportivi. Acesta este cel mai mare premiu ce putea fi castigat in proba de dublu, intrucat Tecau si Rojer au obtinut cinci victorii din tot atatea partide. Tecau a ajuns a ajuns astfel la 2,786 de milioane de dolari castigati in carieră (fara banii din participarile la dublu-mixt), conform statisticii oferite de site-ul oficial al ATP, suma cu care ocupă locul 3 in clasamentul „all-time” al premiilor obtinute de tenismenii romani, după Andrei Pavel (5,225 milioane de dolari) si Victor Hanescu (4,311 milioane de dolari).

„Ani de zile am asteptat un barbat”

Cu cateva zile inaintea de intalnirea cu Horia Tecau, Andreea Raicu scria pe blogul sau ca nu are iubit.„Vad in jur multe fete sau femei care sufera enorm pentru ca nu au o relatie. Eu insami nu am un iubit si inteleg perfect dorinta de a fi cu cineva, de a imparti viata cu un om pe care sa il iubesti, dar ce nu mai inteleg acum e durerea care te impiedica sa iti traiesti viata in lipsa unui partener. Ani de zile am asteptat un barbat care sa imi aduca fericirea. Ani de zile nu am trait asa cum mi-as fi dorit pentru ca aveam nevoie de un barbat care sa ma implineasca. Ani intregi am crezut ca e ceva in neregula cu mine cand nu eram intr-o relatie cu un barbat. Ani de zile am stat intr-o relatie toxica doar ca sa nu fiu singura in acesta societate “care te vrea intr-o relatie”.

Tu trebuie sa te iubesti pe tine

Pana intr-o zi. O zi in care am inteles ca nimeni nu poate sa-mi aduca fericirea daca eu nu o am, nimeni nu

poate sa ma implineasca daca eu nu fac asta pentru mine, ca nimeni nu ma poate iubi inainte sa ma iubesc eu. Si chiar daca cineva vine sa faca toate astea, le va aduce intr-un loc care nu are baza si se vor risipi asa cum au venit. Pentru ca, in relatiile pe care le-am avut, chiar daca primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru ca nimeni nu iti poate da ceea ce TU trebuie sa-ti dai.
Am inteles cat de important este “sa muncesti” sa ai o relatie buna cu tine. Sa iti placa sa petreci timp doar cu tine, sa te cunosti si sa faci lucrurile care iti plac, indiferent daca esti intr-o relatie sau nu”,
a scris Raicu.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×