Video SHOW! Tonciu dansează din buric, pe MANELE, pentru „amorul ei” MITEA! La cum se mişcă, MINUNE şi SALAM se vor bate s-o ia în videoclipuri!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
25/01/2014, 13:09
Video SHOW! Tonciu dansează din buric, pe MANELE, pentru „amorul ei” MITEA! La cum se mişcă, MINUNE şi SALAM se vor bate s-o ia în videoclipuri!

Nicolae Mitea şi Andreea Tonciu se vor căsători pe parcursul acestui an, eveniment a cărui dată nu a fost, însă, stabilită. Pînă să-şi pună pirostriile, bruneta îi oferă iubitul ei clipe de vis, aşa că, zilele trecute, l-a surprins pe fotbalist cu un dans spectaculos. Pentru reprezentaţie, Tonciu a ales o manea, iar întreg “circul” a fost postat pe un site de socializare. Bruneta a demonstrat că are talent, iar mişcările pe ritmurile melodiei de petrecere i-au umplut ochii de bucurie lui Mitea, care, pentru moment, a uitat de faptul că nu a mai jucat o partidă oficială de mai bine de un an.

Relaţie cu năbădai

Mitea şi Tonciu formează un cuplu de aproape şapte ani. Relaţia lor a fost presărată cu multe momente tensionate, cei doi despărţindu-se de mai multe ori în această perioadă. Părăsit în urmă cu un an de Andreea, fotbalistul Concordiei s-a dus la o emisiune TV pentru a-şi vărsa oful. Punctul culminant a fost cînd Mitea a început să plîngă după brunetă, susţinînd că o iubeşte şi că o aşteaptă la el chiar dacă a călcat strîmb. În cele din urmă, Andreea a decis să mai dea o şansă relaţiei, iar în acest an cei doi au în plan să se căsătorească.

VEZI VIDEO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×