VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR. Ei sunt favoriţi pentru jurizarea copiilor

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/06/2016, 17:58
VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR. Ei sunt favoriţi pentru jurizarea copiilor

De luni de zile se vehiculează zeci de nume de vedete care ar fi în discuţii pentru cel mai nou şi mai râvnit format al PRO TV-ului. Surse sigure din post însă, ne-au suflat numele câştigătoare.

Că e Pestriţu, că e Lora, că e te miri cine, variante pentru juriul concursului de copii talentaţi s-au dat la toate colţurile de stradă.

Pentru că este un format pe care producătorii mizează, s-au dat sute de probe şi s-a discutat cu tot pe-atâtea vedete, până s-a ajuns la o formulă numai bună să surprindă telespectatorii. Deşi nu a avut niciodată tangenţe cu televiziunea şi a refuzat nenumărate propuneri, Inna a acceptat, se pare, marea provocare venită din partea PRO-ului şi a ajuns într-o fază finală cu negocierile. Dacă nu apare nimic neprevăzut, artistei cu renume internaţional nu-i mai rămâne decât să-şi pună parafa pe contract.

De-a dreapta ei va sta o figură nouă în showbiz, dar foarte vandabilă – Mihail, interpretul piesei ”Mă ucide ea”. În cazul lui zarurile sunt aruncate, cărţile sunt făcute. Juriul va fi completat, susţin sursele noastre, de Alex Velea, care a mai avut un contract în televiziune în 2012, la Naţional TV, unde prezenta emisiunea ”Cuplul Perfect”.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×