“Vocea României”, sezonul 3: Care sînt concurenţii ce merg în semifinale

Răzvan Scarlat   
în Reality show
15/12/2013, 08:53
“Vocea României”, sezonul 3: Care sînt concurenţii ce merg în semifinale

„Vocea României”, sezonul 3, a ajuns în această seară la cea de a treia gală live, care a decis concurenţii calificaţi în semifinale. Show-ul a fost deschis de Horia Brenciu, care a interpretat cea mai nouă melodie a sa, „Hello”.

Din echipa lui Smiley, Claudia Iuga este aleasa telespectatorilor. Alegerea lui Smiley este Adrian Nour, care va merge alături de Claudia în semifinale.

Din echipa lui Horia Brenciu, telespectatorii l-au votat pe Mihai Chiţu. Brenciu a ales să meargă în semifinale şi Ana-Maria Mirică.

Din echipa Loredanei, telespectatorii l-au votat pe Marius Marin să meargă în semifinală. Loredana l-a ales pe Muneer.

Din echipa lui Marius Moga, telespectatorii au ales să o trimită în semifinale pe Sânziana Niculae. Moga a ales-o pe Jovana Milovanovic să meargă în următoarea rundă.

Desfăşurarea emisiunii:

Iolanda Moldoveanu (21 de ani), din echipa lui Smiley, a interpretat piesa „It’s Raining Men”, a lui Geri Halliwell.

S-a dovedit o alegere bună din partea lui Smiley pentru că tînăra, care seamănă cu Geri Haliwell în tinereţe, a fost lăudată pentru prestaţie: „Ai voce bună”, i-a spus Brenciu, în timp ce Loredana a mărturisit că a fost impresionată de Iolanda.

„Ai o voce puternică”, a recunoscut Moga, iar antrenorul Smiley s-a arătat foarte mulţumit: „Ţi-a ieşit la fix!”.

Marius Marin, din echipa Loredanei, care a fost comparat de mai multe ori cu Gerard Butler datorită înfăţişării sale, a interpretat piesa „Nights In White Satin”, a celor de la The Moody Blues.

Prestaţia lui Marin a fost apreciată de antrenori: „Sper să ai succes mai departe”, i-a transmis Horia. „Mi-a plăcut cum ai cîntat piesa, ai putere în voce”, a fost de părere Marius Moga.

„Mie mi-a plăcut foarte mult tot momentul. Bravo!”, l-a felicitat Smiley.

„Ai reuşit să ne electrizezi pe toţi. Vocea ta nu doar că este sensibilă, dar are un timbru special”, l-a lăudat şi Loredana, conform mediafax.ro.

Georgia Dascălu, din echipa lui Brenciu, a cîntat o piesă a lui Celine Dion.

Marius Moga a lăudat prestaţia tinerei: „Bravo, mi-a plăcut, ai cîntat curat”. Şi Smiley şi Loredana au apreciat prestaţia Georgiei, spre bucuria antrenorului Brenciu.

„Piesa asta e periculoasă, dar am ales-o pentru că atunci cînd am auzit-o prima dată la Celine Dion m-a emoţionat”, a explicat Horia alegerea, subliniind că şi eleva lui a reuşit să emoţioneze.

Andi Grasu, din echipa lui Marius Moga, a fost primul concurent care a urcat pe scenă. El a interpretat piesa „Don’t Stop Me Now”, a celor de la Queen.

„A fost un început foarte bun şi piesa foarte bine aleasă!”, l-a lăudat Horia Brenciu.

Prestaţia lui Andi a fost apreciată şi de Loredana: „Ai avut forţă, energie, bucurie, ai venit în contrast cu ce ai făcut data trecută”.

„Ţi s-a potrivit foarte bine piesa aceasta”, a fost de părere Smiley, în timp ce antrenorul lui Andi, Marius Moga, s-a arătat încîntat de prestaţia elevului său: „Sînt foarte bucuros”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×