“Vocea României”, sezonul III, a doua ediţie LIVE: ce concurenţi merg mai departe

Răzvan Scarlat   
în Reality show
08/12/2013, 08:44
“Vocea României”, sezonul III, a doua ediţie LIVE: ce concurenţi merg mai departe

Săptămîna trecută am ascultat voci superbe şi am văzut ce concurenţi ştiu să facă show. Sîmbătă seara, „Vocea României” a revenit cu cea de-a doua ediţie LIVE din acest sezon şi ca de obicei, publicul a ales cine merge mai departe.

Echipa Brenciu

Primul salvat de voturile publicului a fost Mihai Chiţu.

Brenciu a decis ca Florin Ilinca şi Arpi Torok să părăsească concursul. Georgia Dascălu a fost aleasă să continue competiţia.

Echipa Loredanei

Marius Marin a fost salvat de voturile telespectatorilor.

Loredana a ales ca Kinga Farcas şi Andrei Chermeleu să plece acasă, iar Muneer să meargă mai departe.

Echipa Smiley

Telespectatorii au decis ca Adrian Nour să participe în continuare la Vocea României.

George Secioreanu şi Nicoleta Ţicală au fost desemnaţi să părăsească concursul, iar Smiley a ales-o pe  Stella Aniţa pentru a continua competiţia.

Echipa Moga

Voturile publicului au mers la Sânziana Nicolae.

Moga a hotărît ca Elena Şalaru şi Angelo Simonică să părăsească scena de la Vocea României, iar Felix Burduşa să continue.

Concurenţi “antrenaţi” pentru spectacol, piese alese pe sprînceană, invitaţi speciali şi surprize pe cinste, de toate au avut parte cei care au stat cu ochii pe Vocea Romaniei, la ProTV. Dacă în show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut în postura de entertainer alături de What’s Up, Shift şi echipa DeMoga, cu care a cîntat în premieră piesa “La mulţi ani”, în această ediţie a emisiunii, Julie Mayaya, deţinătoarea en-titre a trofeului, a revenit pe scena care a consacrat-o, anunţă mediafax.ro.

Săptămîna trecută, jumătate dintre concurenţi au trăit pe propria piele emoţiile primului show live la Vocea României. Spiritele s-au încins, tensiunea a răzbătut dincolo de micile ecrane, iar momentele artistice au depăşit orice aşteptări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×