dulci nebuniidulcinebunii.ro

Cum arată ROM NCA PERFECTĂ care face ravagii pe internet! Este atât de frumoasă încât ar trebui "INTERZISĂ" pe reţelele de socializare! Prima poza cu ea GOALĂ! GALERIE FOTO

Ce întorsătură a luat viaţa pentru soţia miliardarului Bobby Păunescu! Până să ajungă celebră pe podiumurile de modă, senzuala şatenă visa să fie "naş" la CFR, însă a fost respinsă aşa că s-a reorientat şi bine a făcut, căci astăzi nu mai ajungea în paginile revistelor glossy.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Acum ştie toată lumea cine este Alice Peneacă, după ce fotomodelul a făcut furori cu formele apetisante în pictoriale incendiare.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE INCENDIARE CU ALICE PENEACĂ! UNA DINTRE ELE ESTE NUD!!!

Alice Peneacă are o poveste de viaţă interesantă. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a vrut să fie "naş" pe tren însă soarta nu a ţinut cu ea şi a fost respinsă. Deoarece nu mai avea alternative, după cum a povestit chiar ea, a ales să urmeze o carieră în modeling.

Se pare că de data aceasta astrele s-au aliniat în favoarea ei şi a ajuns să fie una din cele mai apreciate modele de la noi din ţară şi de peste graniţă.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695