dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO incendiară. O VEDETĂ de la X Factor s-a RĂZBUNAT pe iubit pozînd DEZBRĂCATĂ!

GALERIE FOTO. Fosta VEDETĂ de la X Factor, pictorial INCENDIAR! S-a RĂZBUNAT pe fostul iubit pozînd DEZBRĂCATĂ!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Fosta concurentă X Factor a revenit în atenţia lunii după ce s-a despărţit de prietenul său miliardar.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Chloe Mafia este din nou singură. Modelul, care s-a afirmat în ediţia din 2010 a X Factor, a revenit pe reţelele de socializare, după ce s-a despărţit de John Gray, cu care a avut o relaţie. 

Cîntăreaţa cunoscută şi sub numele de Chloe Khan şi-a arătat trupul aproape dezgolit, cînd s-a pozat într-o micuţă piesă de lenjerie din dantelă.

"Chloe şi John au hotărît de comun acord să meargă pe drumuri sperate. Nu mai este nimeni altcineva implicat în decizia pe care au luat-o. Motivul pentru care au făcut acest pas este acela că era foarte greu să faci să funcţioneze o relaţie la distanţă. În orice caz, Chloe şi John au rămas prieteni şi urmează să plece împreună într-o vacanţă cît de curînd, alături de fetiţa lui Chloe", au declarat apropiaţi ai celor doi pentru mirror.uk.

 

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695