Ce le-au promis soţiile pentru o victorie DISEARĂ

Claudiu Melinte   
în Reality show
14/02/2014, 00:06
Ce le-au promis soţiile pentru o victorie DISEARĂ GALERIE FOTO

Iubitele steliştilor, în frunte cu Anamaria Prodan, le pregătesc o surpriză domnilor de Valentine’s Day, de care nici Laurenţiu Reghecampf nu ştie!

Adevăr recunoscut de toată lumea, fotbaliştii au iubite extrem de atrăgătoare. Că doar au cu ce şi de unde alege! Unele dintre ele sînt mai materialiste, altele nu, însă toate îşi doresc o sărbătoare perfectă de Valentine’s Day. Majoritatea vor cu această ocazie vacanţe scumpe, bijuterii de aur sau implanturi cu silicon. Altele îşi doresc doar o seară romantică cu iubitul la un restaurant. Preferabil de fiţe. Cert este că absolut toate s-ar încrunta foarte tare în cazul în care nu ar fi tratate special de Ziua Îndrăgostiţilor.

La Steaua va fi viceversa!

Anul acesta steliştii vor avea parte de o surpriză. „Jumătăţile” lor, împreună cu Anamaria Prodan, au de gînd să-i răsfeţe ele pe ei! Şi au pus la cale o petrecere după meciul cu Concordia. Seara specială se va desfăşura la un restaurant rezervat de fete fără ştirea băieţilor şi a lui Laurenţiu Reghecampf, unde vor petrece împreună o seară romantică. Evident, asta se va întîmpla numai în cazul în care Steaua va reuşi să cîştige meciul cu Concordia Chiajna, care este programat exact vineri, 14 februarie.

Prodanca_00000

Ciorbă de fasole cu afumătură în loc de trandafiri

Seara perfectă de Valentine’s Day pentru Andreea Tonciu se „traduce” printr-o cameră plină cu petale de trandafiri. Numai că acest lucru e aproape imposibil, deoarece Nicky Mitea se va deplasa cu Concordia în Ghencea pentru meciul împotriva Stelei. Tonciu este gata să se sacrifice pentru iubitul său şi în loc de trandafiri să-i pregătească acestuia o ciorbă de fasole cu afumătură, pentru a-l „recupera” după efortul depus în meciul din Ghencea. Asta dacă Mitea va juca vreun minut…

tonciuuu_00000

Prilejul perfect pentru împăcare

Bianca Draguşanu s-ar putea împăca cu Adrian Cristea chiar de Valentine’s Day. „Mondena” României a încheiat socotelile cu Victor Slav la notar, iar acum este liberă, la fel cum e şi fostul fotbalist al Stelei. Liber de contract şi de iubită… Cum Bianca şi Cristea au mai petrecut împreună Ziua |ndăgostiţilor în trecut, iar fotbalistul a răsfăţat-o cu diferite cadouri şi buchete exotice de flori, există şanse mari să reia legătura amoroasă cu ocazia Sfîntului Valentin.

cristea1

Ropotan a cerut-o pe Raluca Ogică de soţie

Cu cîteva zile înainte de Sfîntul Valentin, Adrian Ropotan a cerut-o de nevastă pe Raluca Ogică. Fiica „loteristului” Stelian Ogică a spus „Da” răspicat, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă. Pînă atunci, însă, au de petrecut împreuna Ziua |ndrăgostiţilor. Fotbalistul are planuri mari pentru această ocazie. Jucătorul lui Volga Novgorod se gîndeşte să-i facă un cadou special Ralucăi pentru a sărbători cum se cuvine proaspăta logodnă.

Ogica_00000

Beckham o lasă singură pe Victoria

Valentine’s Day îi va „prinde” pe soţii Beckham despărţiţi. Fostul fotbalist al lui Manchester United şi Real Madrid va pleca în Filipine chiar pe 14 februarie, pentru a ajuta copii sărmani din acea parte de lume. Celor doi le va fi cu siguranţă foarte greu, deoarece obişnuiau să sărbătoarească împreună Ziua |ndrăgostiţilor.

112486-5-david-victoria-beckham

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×